Ghidul de conformitate DEKRA

Misiunea noastră este de a face din lume un loc mai sigur. Pentru a o îndeplini, DEKRA se bazează pe încrederea pe care clienții, colegii și publicul o au în noi. Performanța și integritatea noastră se află în centrul acestei relații bazate pe încredere.
Această încredere depinde, în mare măsură, de modul în care ne comportăm cu toții în calitate de angajați și directori ai Grupului DEKRA, indiferent unde ne aflăm.
Activitatea noastră principală se bazează pe dorința noastră comună de siguranță. Neutralitatea, fiabilitatea, integritatea și angajamentul nostru global de a desfășura numai afaceri legitime ne permit să atingem acest obiectiv.
Pe lângă constituirea standardelor minime obligatorii, Ghidul nostru de conformitate DEKRA oferă o orientare pentru noi toți atunci când vine vorba de respectarea legilor, a standardelor legale și a principiilor etice, pe toate continentele.
Suntem cu toții ambasadori pentru DEKRA, atât pe plan intern, cât și extern. De aceea, este important să lucrăm împreună pentru a realiza principiile noastre de conduită în mod sistematic și responsabil, deoarece aceasta este singura modalitate de a îndeplini în mod corespunzător obiectivul de a asigura o mai mare siguranță, menținând în același timp reputația noastră superbă.
Consiliul de administrație