Conformitatea DEKRA

Promisiunea DEKRA

Integritatea, fiabilitatea și neutralitatea angajaților sunt de o importanță crucială la DEKRA. Comportamentul fiecărui individ influențează în mod semnificativ reputația DEKRA pe piață și independența noastră în prestarea serviciilor și îndeplinirea sarcinilor oficiale. Clienții, clienții și partenerii noștri de afaceri se pot aștepta ca toți cei care lucrează la DEKRA - angajați, directori, directori generali și membri ai Consiliului de Administrație - să posede standarde etice înalte, să își îndeplinească în mod fiabil obligațiile și să acționeze ca un partener de afaceri corect.
În acest context, este important să existe reguli clare pentru a ști, în orice moment, ce este permis și ce nu este permis. Prin Ghidul de conformitate DEKRA, noi, cei de la DEKRA, am stabilit pentru noi înșine linii directoare obligatorii la nivel mondial care impun un comportament etic și legal tuturor angajaților și conducerii DEKRA.
Organizația pentru conformitate DEKRA, creată special, asistă conducerea și angajații în rezolvarea problemelor și/sau întrebărilor specifice. Este de datoria întregului management al companiei să pună în practică aceste principii și să le comunice în mod activ, pe lângă faptul că trebuie să se asigure că acestea sunt respectate în mod sistematic în domeniul lor de responsabilitate.
Pentru a asigura conformitatea la toate nivelurile și în cadrul tuturor sectoarelor DEKRA, am instituit liniile telefonice directe de sesizare a conformității și sistemul de raportare a sesizărilor. Îi încurajăm călduros pe angajați să îl folosească. Dacă vedeți ceva, spuneți ceva. Sfaturile dvs. pot fi raportate în mod anonim, dar dacă doriți să vă folosiți numele, vă rugăm să știți că nu riscați nimic, deoarece sunteți protejat de represalii prin lege și politică.
În plus față de formularul de raportare a ponturilor de mai jos și de e-mailul compliance-report@​dekra​.com , directorul de conformitate, dl Ulrich Rothfuchs, este disponibil la linia telefonică directă +49 711 7861 2543, în caz contrar, punctul central de contact pentru Organizația pentru conformitate DEKRA este Biroul de conformitate, dna Polya Ivanova Tel. +49 711 7861 2702.