Testarea bateriei masinilor electrice

Testarea bateriei masinilor electrice

Testul nostru de baterie pentru autovehicule electrice oferă o măsură transparentă a capacității bateriei cu rezultate în câteva minute.

În calitate de experți în electromobilitate cu mulți ani de experiență, la DEKRA știm că starea de sănătate (SoH), mai exact capacitatea rămasă a bateriei unui autovehicul electric rulat are o influență majoră asupra valorii și performanțelor vehiculului.
Testul de bateriei pentru autovehicule electrice realizat prin intermediul aplicației noastre web oferă o imagine adecvată a stării de sănătate a bateriei, evaluată pe baza unei analize de 15 minute. Acoperind un număr mare de modele de autovehicule electrice de la diferiți producători, soluția noastră oferă rezultate neutre și independente ale testului de baterie, pe care vă puteți baza atunci când utilizați, cumpărați sau vindeți autovehicule electrice rulate.
Avantajele testului nostru de baterie pentru autovehicule electrice:
• Analiza stării de sănătate a bateriei unui autovehicul electric în 15 minute
• Raport excelent timp/precizie datorită bazei de date cuprinzătoare și algoritmului brevetat
• Proces simplu de testare: conectare - accelerare - raportare
• Rezultate ale testului de baterie pentru autovehicule electrice independente de producător
• Raportul transparent privind starea de sănătate a bateriei determină capacitatea rămasă a bateriei
• Rezultatele imediate ale testului pot fi transmise prin e-mail
Capacitate reziduală transparentă prin testul nostru rapid și precis de baterie
Bateria autovehiculului electric este principalul indicator al valorii acestuia. Condițiile nefavorabile, precum un stil de condus ineficient, viteza mare de deplasare, căldura și frigul, kilometrajul, ciclurile de încărcare și mulți alți factori pot diminua capacitatea bateriei. Testul nostru oferă un raport fiabil și transparent cu privire la capacitatea rămasă a bateriei, astfel încât cumpărătorii și vânzătorii să poată estima mai bine valoarea, funcționalitatea și performanțele autovehiculelor electrice rulate.
În 15 minute și doar patru pași, testul nostru de baterie stabilește capacitatea unei baterii de autovehicul electric rulat:
1. Pregătire: Accesați URL-ul testului de baterie pe smartphone. Conectați Interfața de Comunicații a Vehiculului (VCI) la cablu, apoi conectați cablul la portul OBD.
2. Test static: După introducerea datelor generale ale autovehiculului, sunt citite datele de diagnosticare necesare și se verifică starea generală de pregătire.
3. Testare dinamică: Datele sunt colectate în timpul unei scurte accelerații.
4. Raportul DEKRA: Evaluarea este gata în câteva minute și arată capacitatea reziduală a bateriei într-un format clar, ușor de înțeles. Întregul raport cu informații suplimentare poate fi trimis utilizatorului prin e-mail.
Testul de baterie și algoritmul său brevetat a fost validat de prestigioasa Universitate RWTH Aachen. Testul este sofisticat, rapid și precis, având beneficiul suplimentar că oferă o evaluare independentă și obiectivă a capacității reziduale a bateriei acestor autovehicule electrice. Acest lucru ajută la promovarea transparenței și a încrederii legate de vânzările de autovehicule electrice rulate.