Audituri de garanție

Conformitate, competență și competitivitate cu competențe solide în materie de garanție

Auditurile listelor de verificare a garanțiilor ajută producătorii să asigure servicii de calitate la dealerii și atelierele care vând și deservesc produsele lor.

În plus, auditurile de garanție oferă o evaluare obiectivă pentru a sprijini măsurile eficiente de îmbunătățire menite să mențină reputația mărcii și să stimuleze satisfacția clienților.

Despre auditurile de garanție

Experții noștri oferă audituri cuprinzătoare și internaționale ale listelor de verificare a garanțiilor pentru întreaga gamă de servicii ale dealerilor, pentru a asigura performanța de calitate și satisfacția clienților. Am dezvoltat un proces de audit standardizat și putem personaliza un audit de garanție în funcție de circumstanțele și nevoile dumneavoastră individuale.
Auditorii noștri experimentați vă sprijină în toate fazele proiectului:
  1. Pregătire
  2. Planificare
  3. Auditul listei de verificare
  4. Raportare
La cererea dumneavoastră, suntem bucuroși să vă furnizăm o analiză comparativă complementară care să vă ofere cele mai bune/peste cele mai bune practici generale ale procesului de garanție și să vă oferim recomandări eficiente menite să îmbunătățească instrumentele și procesele de garanție.

Beneficiați de expertiza noastră

  • Auditorii noștri experimentați au o înțelegere profundă a industriei auto
  • Vă ajutăm să identificați domeniile și procesele care au nevoie de îmbunătățiri
  • Auditurile noastre privind listele de verificare a garanțiilor vă oferă o perspectivă asupra continuității serviciilor dumneavoastră pentru clienți
  • Vă ajutăm să asigurați servicii de calitate și să creșteți satisfacția clienților
  • Serviciile noastre sunt concepute pentru a consolida imaginea de marcă pentru un avantaj competitiv la nivel internațional