Browserul dvs. nu este actualizat

Internet Explorer nu mai este compatibil. Vă rugăm să schimbați browserul pentru o experiență mai bună pe site.

Certificare GMP+ pentru hrana animalelor

Standarde înalte de siguranță pentru lanțurile de producție de furaje cu un certificat GMP+

Industria furajelor este o parte importantă a lanțului alimentar, deoarece ceea ce mănâncă animalele joacă un rol crucial în ceea ce privește siguranța și calitatea alimentelor pe care le obținem de la acestea. Sistemul de certificare GMP+ este adaptat cu precizie la industria furajelor pentru animale.

Industria furajelor este o parte importantă a lanțului alimentar, deoarece ceea ce mănâncă animalele joacă un rol crucial în ceea ce privește siguranța și calitatea alimentelor pe care le obținem de la acestea. Sistemul de certificare GMP+ este adaptat cu precizie la industria furajelor pentru animale.

Beneficiile pe care le obțineți de la GMP+

  • Conformitatea cu cerințele partenerilor naționali și internaționali

  • Asigurarea trasabilității mărfurilor și o imagine de ansamblu a produselor preliminare și a subproduselor utilizate

  • O poziție sigură pe piața mondială

  • Încrederea și încrederea clienților și a partenerilor de afaceri

  • O reputație de furaje sigure și de înaltă calitate și un avantaj competitiv

  • Procese optimizate, eficiență sporită și riscuri reduse

  • Economii de timp și de bani

Certificarea GMP+ pentru hrana pentru animale

Despre certificarea GMP+

Standardul pentru producția de hrană pentru animale a fost dezvoltat inițial ca un cadru de reglementare național în Olanda la începutul anilor 1990. Acesta a stat la baza sistemului internațional de certificare GMP+ pentru furaje sigure. GMP înseamnă "Good Manufacturing Practices" (bune practici de fabricație), iar semnul plus indică integrarea analizei riscurilor și a punctelor critice de control (HACCP). Primul standard pentru durabilitatea furajelor a fost elaborat în 2013. GMP+ constă acum din două module: Asigurarea siguranței furajelor (FSA) și Asigurarea responsabilității furajelor (FRA).

Oferim certificare conform GMP+ FSA și GMP+ FRA pentru următoarele domenii:

  • GMP+ B 1 și GMP B 1.2: Fabricarea, comerțul și serviciile
  • GMP+ B 2: Producția de ingrediente pentru hrana animalelor
  • GMP+ B 3: Comerț, colectare, depozitare și transbordare.
  • GMP+ B 4: Transport rutier și feroviar și navlosire
  • GMP+ B 4.3: Codul de igienă pentru navigația interioară
  • GMP+ B 8: Fabricarea și comercializarea produselor pentru hrana animalelor de companie
  • GMP+ BCN CEE: Cerințe suplimentare pentru Europa Centrală și de Est
  • GMP+ BCN QM: Lapte
  • GMP+ FRA

Advantages of GMP+ certification

Procedura de certificare în conformitate cu sistemul de certificare GMP+ pentru hrana pentru animale

  1. Informare și pre-audit (opțional)
    Clarificarea întrebărilor deschise și stabilirea pașilor următori, discuții despre proiect la fața locului sau pre-audit opțional
  2. Certificare la fața locului
    Verificarea documentelor, precum și verificarea sistemului dvs. de BPF și a punerii în aplicare a declarațiilor documentate în activitatea de zi cu zi
  3. Raport de audit
    Rezultatele evaluării noastre și, în cazul unor discrepanțe, indicarea potențialului de optimizare și reevaluarea ulterioară, dacă este necesar
  4. Certificat și sigiliu
    După finalizarea cu succes a procesului de certificare, conferirea certificatului și a sigiliului de testare DEKRA.
  5. Primul audit de supraveghere
    La fiecare 12 luni, se efectuează un audit de supraveghere pentru a verifica conformitatea cu liniile directoare
  6. Al doilea audit de supraveghere
    Reexaminare după alte 12 luni
  7. Recertificare
    În termen de trei ani, etapele 2-6 se repetă în cadrul auditului de recertificare.

Beneficiați de expertiza noastră

  • Suntem experți în industria furajelor.
  • Avem mulți ani de experiență în sprijinirea companiilor implicate în lanțul furajelor.
  • Suntem specializați în soluții personalizate și acreditări combinate, inclusiv certificări în domeniul managementului calității (ISO 9001) și al siguranței alimentare (ISO 22000).